Macallan & El Celler de Can Roca

VCrown©2010

The Macallan and El Celler de Can Roca have worked together to create the ultimate taste experience, an exquisite combination of craft cuisine and whisky making.
At the dinner you will taste unique dishes specially created for the ocassion, inspired by the flavour of The Macallan plus an outstanding range of The Macallan whiskies (from the unreleased single cask malts through to M; the world’s most expensive whisky, The Macallan in Lalique 62 year old and the oldest single malt ever released by The Macallan distillery).
The combination of this menu and the collection of fine whiskies served are being exclusively created for these charity dinners and will not be served anywhere in the world aside from on these six occasions.

The dinners will take place in El Celler de Can Roca, the best restaurant in the world, which is located in Girona, Spain (around one hour and a half from Barcelona), during June and July. The available dates are:
June: Sunday 29th and Monday 30th.
July: Sunday 6th, Monday 7th, Sunday 20th and Monday 21st.
The restaurant will be exclusively opened on these dates for these charity dinners only as it is usually closed on Sundays and Mondays.
The cost per head is USD$10,000, which includes the dinner and all required transfers (airport, hotel or others) to and from the restaurant.
Consider that net proceeds from the dinners, plus an additional pledge from The Macallan, will be donated to charity.
For availability and bookings, please let us know: info@differentspain.com

The Macallan y El Celler de Can Roca han trabajado conjuntamente para crear la experiencia más sublime para los sentidos, el maridaje más exquisito entre gastronomía y elaboración de whisky.
En las cenas se podrá disfrutar de platos diseñados en exclusiva para la ocasión e inspirados en el sabor y carácter de The Macallan, así como de una amplia gama de whiskies de malta The Macallan de barricas nunca abiertas anteriormente, pasando por The Macallan M, el whisky más caro del mundo, el The Macallan Lalique de 62 años y el whisky de malta más antiguo que jamás haya salido de la destilería The Macallan. La combinación de estos platos y la colección de selectos whiskies presentados se ofrecerán en exclusiva para estas cenas benéficas y no se repetirán en ninguna otra ocasión a parte de estas seis ocasiones.
Las cenas tendrán lugar en El Celler de Can Roca, el mejor restaurante del mundo, que está situado en Girona, España (aproximadamente a una hora y media de Barcelona), durante los meses de Junio y Julio. Las fechas disponibles son:
Junio: domingo 29 y lunes 30
Julio: domingo 6, lunes 7, domingo 20 y lunes 21.
El restaurante abrirá excepcionalmente esas fechas exclusivamente para esas cenas benéficas, dado que habitualmente está cerrado los domingos y los lunes.
El coste es de $10,000 por persona, que incluye la cena así como el transporte requerido (desde el hotel, aeropuerto u otros) para ir y volver al restaurante.
La cena tiene un fin caritativo. El importe neto de los beneficios, más una aportación de The Macallan, irá destinado a causas benéficas.
Para disponibilidad y reservas, por favor consúltenos: info@differentspain.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s